Thai massage / Wellness / Spa en Opleidingen

Pimmada Thai Yoga Massage

Wij bieden klassieke Thaise massage aan. We hebben verschillende behandelingen waaruit u kunt kiezen.
Bel ons op 049 970 1140 of kom langs op Galgeveldstraat 78 in Diest. Welkom!

Prijzen en behandelingen

We hebben veel verschillende massagebehandelingen, van de klassieke Thaise massage tot aroma, hotstone en kruiden.
Alle behandelingen zijn er om toekomstige pijn te voorkomen en tegen te gaan en huidige pijn te verbeteren.

Thaise yoga massage

Thaise massage iets moeilijker. om spiergerelateerde symptomen te behandelen. Lost knobbeltjes op en verbetert de bloedcirculatie in het lichaam.

60 min  60 €
90 min  80 €
120 min  110 €
Aromatherapy Massage

Diepe massage die de spierspanning in het lichaam vermindert en helpt bij inspanningspijn en de bloedsomloop verhoogt. Een geurige ervaring voor vermoeide lichamen.

60 min 60€
90 min  80€
120 min 110€
Kruidenstempel Massage

Masseer met hete kruiden met Thaise kruiden. Biedt verlichting voor verschillende aandoeningen, b.v. zwelling, ontsteking, reuma en ischias. 

60 min 65 €
90 min85 €
120 min105 €
Hot Stone Massage

Massage met hete stenen is een zachte en warme ervaring. De massage verhoogt de bloed- en lymfecirculatie, stimuleert celvernieuwing en verlicht spierpijn. Het heeft een kalmerend en stressverlagend effect en geeft nieuwe kracht en energie. De behandeling helpt bij het opruimen van slakkenproducten en is zeer geschikt voor wie wil ontspannen, stress verminderen en herstellen.

60 min 65 €
90 min 85 €
120 min 110 €
Anti-Stress Massage
(hoofd, nek, rug en schouders)

Een rustige, rustgevende massage met warmte. Een echte antistressbehandeling waarbij het feel-good hormoon oxytocine vrijkomt wat het stressniveau verlaagt en je tot rust brengt. Ook geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor regelmatige massage.

60 min 60 €
90 min80 €
120 min 100 €
Deep Tissue Massage

Bedoeld om ernstige spanning in spieren en bindweefsel of fascia te verlichten. Dit type massage richt zich op de spieren die zich onder het oppervlak van de bovenste spieren bevinden. Diepe weefselmassage wordt vaak aanbevolen voor mensen die aanhoudende pijn ervaren en betrokken zijn bij zware lichamelijke activiteit.

60 min  60 €
90 min  80 €
120 min 110 €
Foot Reflexology Massage

Reflexologie / reflexologie is gebaseerd op het principe dat er zones of reflexpunten zijn die verbonden zijn met elk anatomisch deel van het lichaam. Verlicht gespannen, pijnlijke spieren terwijl het de bloedcirculatie verbetert, spanningen oplost en gifstoffen in het lichaam afgeeft.

45 min 45 €
60 min55 €
Sport Massage

Een diepgaande, krachtige, therapeutische massage, die wat meer aanvoelt doordat je ook werkt met diepe spiergroepen, stretchen en indien nodig ook met triggerpoint behandeling.

60 min 65 €
90 min85 €
Duo Massage
inc. Thais hapje

Met duobehandeling bedoelen we dat twee mensen hun behandeling in dezelfde behandelkamer krijgen. De meeste van onze lichaamsbehandelingen zijn verkrijgbaar als duo. Bij het boeken van de behandelingen geeft u aan dat u ze als duo wilt hebben.

60 min 100 €
90 min 140 €

 


Cupping Therapy

Cupping Therapy een massagetechniek die veelvuldig gebruikt wordt om gifstoffen en spierkrampen vanuit dieper gelegen lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. Doordat de spieren en de huid goed doorbloed raken, wordt het voor het lichaam eenvoudiger om deze afvalstoffen te verwijderen.

90 min 75€
Therapeutische Massage

Wanneer je last van stress, chronische pijn of spanning hebt, kan een therapeutische massage helpen om dit te verminderen.

 

90 min80 €
lotus-smal

We zijn hier voor jou!

Loop niet rond met stijve en pijnlijke gewrichten. Vermijd de pijn! Boek vandaag nog een behandeling.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste massagebehandeling? Bel ons op tel. 049970 1140 voor een consult.

Privaat sauna

(infrarood)

Onze medewerkers zijn allen in het bezit van een officieel diploma massagetechnieken en hebben een inzicht in de menselijke anatomie.

Geen erotische massage !

lotus-smal